Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Leestijd: 5 minuten

Ashwagandha supplement van Goldea: natuurlijke rustgever bij stresssituaties

Vrijwel iedereen zal het gevoel van stress wel eens hebben meegemaakt. Je hebt het veel te druk op het werk of het loopt niet helemaal lekker in de privésfeer en dat levert veel onrust in het hoofd op. Het gevolg is een periode van behoorlijke stress en dat leidt er vervolgens toe dat het slapen niet meer gaat zoals voorheen. Je ligt ’s nachts namelijk ook te piekeren in bed en te weinig slaap zorgt er vervolgens voor dat je ook overdag niet te genieten bent. Kortom: de problemen stapelen zich op.

Met het Ashwagandha supplement kan je beter omgaan met deze situaties

Om deze stress en de bijbehorende gevolgen tegen te gaan heeft Goldea het Ashwagandha supplement voor je in huis. Deze natuurlijke rustgever kan ervoor zorgen dat de stress vermindert en je jezelf evenwichtiger voelt tijdens stresssituaties. De Ashwagandha beurt je op. Bovendien helpt Ashwagandha om beter in slaap te kunnen komen waardoor je uiteindelijk ook weer beter in je vel gaat zitten.

Wat is Ashwagandha precies?

Laten we beginnen met vertellen waar Ashwagandha dan vandaan komt. Ashwagandha is een kruid of adaptogeen, afkomstig uit India, dat ook wel ‘Indiase Ginseng’ wordt genoemd. De naam stamt af van ‘ashva’ en ‘gandha’, wat respectievelijk ‘paard’ en ‘geur’ betekent. De reden hiervoor is dat de wortel van de Ashwagandha-plant de geur van dit dier heeft. Ashwagandha wordt al duizenden jaren in India gebruikt voor geneeskunde en de werkzame stof die hierin zit heet withanolide. Uiteindelijk zorgt het voor een ontspannende werking, wat uiteraard helpt tijdens stresssituaties of -periodes.

Ashwagandha voordelen

Het innemen van het Ashwagandha supplement brengt behoorlijk wat voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van de Ashwagandha werking is, zoals eerder al beschreven, dat het helpt bij stresssituaties. Proeven hebben uitgewezen dat mensen met Ashwagandha ervaringen er namelijk een evenwichtig en opbeurend gevoel van krijgen. Maar dat niet alleen: ook voor de gezondheid heeft Ashwagandha zijn voordelen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het Ashwagandha supplement kan helpen om de gezondheid van de schildklier te verbeteren. Bovendien kan het gebruik hiervan leiden tot minder lichaamsvet en kan het helpen bij het afvallen. Dat komt door het verlagen van cortisol, wat ook wel het stresshormoon wordt genoemd. Een ander voordeel is dat het geen negatieve bijwerkingen heeft, zo lang je de aanbevolen dosering gebruikt.

Zijn er ook Ashwagandha nadelen?

Wanneer je echter langere tijd meer dan de aanbevolen dosering gebruikt, kunnen er wel negatieve bijwerkingen ontstaan. Dat is een voorbeeld van de Ashwagandha nadelen. Bij overmatig gebruik kunnen er maag- en darmklachten ontstaan en wordt de kans op buikpijn en diarree dus vergroot. Zorg er daarom altijd voor dat je niet meer dan de aanbevolen dosering inneemt. Een ander nadeel van het Ashwagandha supplement is dat je het beter kunt vermijden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

De voordelen op een rij

Toch overheersen de Ashwagandha voordelen met als belangrijkste feit dat het een deel van de stress wegneemt. We zetten de rest van de voordelen nog even voor je op een rijtje:
  • Helpt je om het lichaam en de geest te ontspannen
  • Helpt om beter te kunnen slapen
  • Leidt tot minder slaaptekort, wat als gevolg heeft dat je overdag fitter bent
  • Verbetert de aandacht en is goed voor het geheugen en daarmee de productiviteit

Goldea: natuurlijke voedingssupplementen ter bevordering van de gezondheid

Zoals gezegd heeft Goldea het Ashwagandha supplement in het assortiment en dit is slechts één van de natuurlijke voedingssupplementen waar Goldea de wereld een stukje beter mee wil maken. Goldea staat voor een gezonder, gelukkiger en langer leven voor ieder mens en mag zich dan ook met recht expert noemen op het gebied van natuurlijke voedingssupplementen. Wij geloven dat deze supplementen kunnen helpen bij een betere balans in de gezondheid van een ieder. Daarom delen wij graag onze kennis met iedereen en willen wij mensen inspireren en motiveren om de wereld wat gezonder te maken. Uiteraard worden onze formules samengesteld door natuurwetenschappers, op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken.

Ga je ook voor een lager stressniveau? Bestel het Ashwagandha supplement bij Goldea!

Wil jij ook af van de stressmomenten? Probeer dan eens het Ashwagandha supplement van Goldea en geniet van alle voordelen! Deze natuurlijke rustgever zorgt voor meer evenwicht in stresssituaties, een betere nachtrust en een opbeurend gevoel om deze stresssituaties te verminderen. Heb je nog vragen voordat je het product bij ons bestelt? Geen probleem! Wij zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt gebruikmaken van ons contactformulier, een mailtje sturen naar info@goldea-health.com of even bellen naar 020-2623336 en we leggen je graag alles uit over dit effectieve supplement. Ashawagandha_blog Raadpleeg vóór gebruik van dit product altijd uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met antidepressiva, een leveraandoening, een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen. Voorzichtigheid is geboden bij gebruik van medicatie die de aanmaak van serotonine bevordert (in het bijzonder antidepressiva). Ashwagandha kan de werking van deze geneesmiddelen namelijk versterken. Bestel bij twijfel altijd onder voorbehoud van een check door een gespecialiseerd apotheker en of arts.