Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

5 Tips voor het stellen van goede voornemens

Goldea Health geeft tips

Het nieuwe jaar is bijna aangebroken en dat betekent voor veel mensen ‘nieuwe’ voornemens. Voor veel mensen is de kans groot dat deze goede voornemens veranderen in teleurstellingen. Hoe hou jij je goede voornemens deze keer wel vol? Goldea Health geeft tips hoe jij je aan je goede voornemens kunt houden. Met behulp van onze onderstaande tips houd jij je dit jaar wel aan je goede voornemens. Doorloop de tips, stel jouw goede doelen samen en begin het jaar goed. Wij van Goldea Health wensen je in ieder geval een mooi en gezond jaar.

Tip. 1 Maak je voornemens reëel

Om te beginnen: minimaliseer je tot 2 of 3 goede voornemens. Zorg dat je niet gelijk 10 voornemens voor jezelf stelt. Ga bij jezelf na: welke voornemens heb ik eerder behaald? En welke niet? Onderzoek wat voor jou dit jaar het meest belangrijk gaat worden en stel daarvoor 2 of 3 reële voornemens.

Tip. 2 Think differently

Goede voornemens opstellen betekent vaak hetzelfde als het stopzetten van je slechte gewoontes. Stoppen met roken, minder suiker eten, minder schermuren etc. Zorg ervoor, dat wanneer jouw slechte gewoontes in kaart zijn, je een goed alternatief kunt invullen. Bijvoorbeeld: stoppen met roken, betekent meer geld besparen. Minder suiker eten, kan ervoor zorgen dat je meer groente en fruit eet. Minder schermuren, betekent meer aandacht voor de mensen om je heen. Zo wordt het duidelijk hoe jouw slechte gewoontes veranderd kunnen worden in goede gewoontes.

Tip 3. Hoe creëer ik een nieuwe gewoonte?

Veel mensen vergeten hun nieuwe goede gewoonte omdat het (nog) geen onderdeel is geworden van hun dagelijks leven. Uiteindelijk, wanneer je een nieuwe goede gewoonte in je leven wil gaan aanbrengen, is het slechts een kwestie van: ‘ga maar gewoon doen’. Wanneer je iets echt wil, is het een kwestie van starten en doorzetten.

Tip 4. Maak het jezelf makkelijk

Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende middelen die je kunnen helpen om je nieuwe goede voornemens vol te houden. Door bijvoorbeeld een app, een abonnement of iemand in te schakelen die je helpt jouw goede voornemens vol te houden, zodat je een goede stok achter de deur hebt. Wil je bijvoorbeeld afvallen? Dan kan je natuurlijk ook alle drie de tools inzetten. Download een app die je aanmoedigt om gezond te blijven eten, neem een abonnement voor voedingssupplementen en vraag een expert jou te ondersteunen tijdens het afvallen. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Tip. 5 Falen bestaat niet

Onthoud, dat wanneer je een dag of een week faalt, niet gelijk je goede voornemen voor dat jaar verpest is. Wacht niet tot het weer 1 januari wordt. Elke dag is weer een nieuwe kans om het anders te doen! Een moment van zwakte staat of valt niet bij het behalen van jouw jaardoel. Laat je niet ontmoedigen en pak de draad gewoon weer op.

Goldea Health gemak

Goldea Health biedt abonnementen aan speciaal om het nieuwe jaar goed te beginnen. Dit is gemakkelijk voor mensen die ondersteuning zoeken bij het consequent blijven innemen van hun supplementen voor een gezondere levensstijl. Dit is gemakkelijk, scheelt tijd en ook nog eens geld. Je kunt het abonnement stopzetten of aanpassen wanneer jij wil. Dus niet alleen op 1 januari, maar het hele jaar door… ;) Ga aan de slag met onze tips. Doe, beleef en vooral: wees lief voor jezelf!
Dat hangt af van hoe jij in het leven staat en welke tekorten jij zou kunnen aanvullen. Wil jij weten welke supplementen jij nodig hebt? Vraag hier een gratis en persoonlijk advies aan.We kunnen geen tijdsperiode aangeven. Het hangt samen met hoe gezond je bent, hoeveel tekorten je hebt en hoeveel en hoe regelmatig je de supplementen slikt. Wel kunnen we zeggen dat je over het algemeen pas na een aantal maanden een zichtbaar effect kan hebben.Er zijn verschillende redenen waarom een voedingssupplement een goede aanvulling zou zijn op je dagelijkse voeding. Vaak lukt het veel mensen niet om iedere dag voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast heeft het lichaam in verschillende omstandigheden extra behoeften aan voedingstoffen. Denk aan zwangerschap, sporten, (chronische) ziektes en ouder worden. Vaak kiezen mensen ook voor voedingssupplementen ter ondersteuning van de nachtrust.