Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Leestijd: 5 minuten

Sportvoeding

Sportvoeding kan je helpen je prestaties te verbeteren en je lichaam te helpen herstellen. Zowel vóór als na een workout of training heeft je lichaam specifieke behoeften als het gaat om brandstof – dat we immers binnenkrijgen door middel van onze voeding. Sportvoeding is speciaal samengesteld om jouw lichaam in deze behoeften te voorzien. Het is niet alleen belangrijk dat je je lichaam ondersteunt met sportvoeding, maar ook met de juiste sportvoeding. Vaak worden er allerlei chemische middelen aan deze producten toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan antiklontermiddelen, aroma’s, kleurstoffen of geurstoffen. Deze stoffen leveren geen positieve bijdrage aan de werking van het product en zijn eigenlijk overbodig, Toch gebruiken veel producenten deze stoffen, voor bijvoorbeeld een mooier uitziend product.

Direct naar:

Pre Workout

Voor een succesvolle workout of training is het belangrijk dat je genoeg energie hebt om alles uit je training te kunnen halen. Met de juiste voeding kan je ervoor zorgen dat je extra energie krijgt*. Wat sportvoeding en energie betreft kan een pre workout uitkomst bieden. Een pre workout geeft je namelijk extra energie en uithoudingsvermogen tijdens het sporten. Echter wordt er vaak sucralose toegevoegd – een synthetische zoetstof. Deze stof wordt vaak toegevoegd omdat het goedkoop is, maar wordt doordat het een synthetische stof is niet goed opgenomen door het lichaam. De Vegan Pre Workout van Goldea Sports in de friszoete smaak appel is gezoet met Stevia extract, een natuurlijke zoetstof afkomstig van de balderen van de Stevia Rebaudiana. Daarnaast bevat de Pre Workout van Goldea Sports de juiste dosering beta-alanine waardoor je wel de extra energie krijgt, maar geen trillingen en tintelingen. *Meer weten over hoe voeding kan bijdragen aan o.a. meer energie? Klik hier.

Post Workout

Wanneer je fanatiek hebt gesport heeft je lichaam een grote inspanning geleverd. Je hebt energie verbruikt en je spieren hebben hard moeten inspannen. Het is daarom belangrijk om na een workout of training je lichaam weer te voorzien van de juiste brandstof, zodat het zich goed kan herstellen. Dit kun je doen door middel van een Post Workout, ook wel proteïne shake. De Vegan Post Workout van Goldea Sports in de smaak chocolade banaan is 100% plantaardig en, met 24 gram eiwitten per servering, hoog in proteïne. Daarnaast bevat de Vegan Post Workout van Goldea Sports de 9 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf aanmaakt – maar waarvan het afhankelijk is van voeding.

Belangrijke vitaminen en mineralen voor sport

Naast een pre- en post workout is magnesium een belangrijk mineraal en vitamine D3 een belangrijke vitamine voor een sporter. Magnesium is namelijk goed voor het herstel van je spieren na een workout en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine D3 is een vitaminen die veel mensen vaak tekort komen. Omdat deze vitamine bijdraagt aan het energieniveau is het belangrijk om goed te letten op je inname hiervan. Vaak kunnen we wel wat extra energie gebruiken. Om deze reden ontwikkelde wij de Energy Boost. Dit supplement bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan je fitheid en tevens tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Sportpakket

Alle bovengenoemde producten vullen elkaar goed aan en zijn een goede combinatie voor iedereen die sport. Je kunt alle producten natuurlijk los van elkaar bestellen, maar voor het gemak en extra voordeel kun je ze ook bestellen als een pakket.

Samenvatting

Als je sport is het belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste voeding. Je hebt namelijk andere behoeften wanneer je je lichaam inspant door middel van sporten. Waar een pre workout je helpt met extra energie en uithoudingsvermogen tijdens een training, helpt een post workout je met het herstel en de opbouw van je spieren. Naast een pre en post workout is magnesium een belangrijk mineraal en vitamine D3 een belangrijke vitamine die niet mogen ontbreken. Magnesium is namelijk goed voor het herstel van je spieren en helpt het verminderen van vermoeidheid en vitamine D3 draagt bij aan energie. Sportvoeding