Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Verkooppunt worden?

Wil jij je assortiment uitbreiden en jouw klanten voorzien van onze unieke voedingssupplementen van Nederlandse bodem?

Goldea bij jou in het schap!

We gaan terug naar de natuur. Klanten worden steeds bewuster en weten inmiddels dat veel bewerkte producten vol zitten met onnodige en kunstmatige toevoegingen. Vul het contactformulier onderaan de pagina in, en we nemen contact met je op!

Van Oost naar West

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijk geproduceerde producten boven synthetische merken. Lokaal en duurzaam geproduceerde producten worden gewaardeerd. Goldea Health heeft ingespeeld op deze zichtbaar groeiende trend. Daarbij onderscheidt Goldea Health zich met haar verpakking ten opzichte van de rest. Een luxueuze uitstraling met als boodschap de natuur centraal. Iets waar klanten zoals Brenda en Max blij mee zijn!

Brenda | De Gezonde Zaak in Apeldoorn
Max | Good for you in Beverwijk

Van Noord naar Zuid

Cora: "Het belangrijkste uitgangspunt qua keuze in assortiment is dat het puur natuurlijk is zonder toevoegingen. Dit was ook de rede en match waarvoor wij voor Goldea hebben gekozen”. En daar zijn wij bij Goldea heel trots op!

Eldert | Drogisterij Pijl in Leeuwarden
Cora | VitaCora in Zaltbommel

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Veelgestelde vragen

Waarom reseller worden van Goldea Health?
  • Kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem
  • De beste formules; Puur & Zuiver
  • Goede verkoopmarge
  • Ondersteuning in de vorm van klantendagen en promotieartikelen
Voor wie?

Voor alle kwaliteitsspeciaalzaken gericht op gezondheid, waarbij onze natuurlijke supplementen een mooie toevoeging kunnen zijn. We hebben het over reformhuizen, vitamine speciaalzaken, gezondheidscentra, therapeuten, en natuur schoonheidssalons. Sta je niet in dit rijtje en ben je wel geïnteresseerd? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Waar staat Goldea Health voor?

100% natuurlijke voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Alleen de meest pure en zuivere ingrediënten zijn goed genoeg voor onze producten. Wij voegen geen onnodige of kunstmatige stoffen toe. Bovendien worden de samenstellingen door natuurwetenschappers bepaald op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Top kwaliteit, volledig vegan en zo duurzaam mogelijk.

Met onze dagelijkse vitamines en mineralen, maar ook met onze kruidencomplexen hebben wij een assortiment neergezet waar we best een beetje trots op zijn! We zijn constant in ontwikkeling, blijven uitbreiden en waar nodig verbeteren. Wij vinden het belangrijk om in verbinding te staan met onze resellers en staan altijd open voor feedback.

Missie

“Het creëren van een gezondere wereld met behulp van plantaardige en betrouwbare voedingssupplementen van Nederlandse bodem, voor een duurzame toekomst.”

Wil je meer informatie en nader kennismaken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we komen graag bij je langs.

Hoe snel kan ik starten?

Wij maken graag eerst kennis op locatie om vervolgens de eerste uitlevering te doen. Binnen een week kan Goldea Health bij jou in de winkel staan.

Welke ondersteuning bieden jullie?

Wij bieden promotieartikelen aan en een houten display om producten te etaleren. Tevens kunnen we in overleg een klanten dag organiseren.

Waar produceert Goldea Health?

In Nederland bij gerenommeerde producenten die voldoen aan alle certificeringen. Van iedere batch wordt een product opgeslagen en voorzien van een COA formulier.

Wat is de verkoopmarge?

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.