Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Gratis minicursus
“Weet wat je slikt”

Wist jij dat?

  • De meeste supplementen troep bevatten?
  • Niet alles wat je slikt veilig is?
  • Sommige ingrediënten je eerder ziek dan beter maken?

Als je fit en vitaal door het leven wilt gaan zijn de juiste supplementen onmisbaar. Daarom is het belangrijk om te weten wat je slikt. 

Download E-book!

Voedingssupplementen

De meeste mensen hebben geen idee hoe supplementen worden gemaakt en met welke ingrediënten. Ondanks de strikte eisen die we in Nederland hebben, weten slimme fabrikanten toch een manier om supplementen ‘ongezond’ te maken. In onze minicursus ‘’Weet wat je slikt!’’ geven wij je handige tools om de etiketten te leren lezen en te begrijpen. Zodat jij supplementen kunt slikken die optimaal werken voor jouw gezondheid. Je vindt er onder andere een foute ingrediëntenlijst, zodat je weet welke supplementen je absoluut moet mijden.

GA VOOR EEN GOUDEN GEZONDHEID EN WEET WAT JE SLIKT!

Download E-book "Weet wat je slikt"

Gratis minicursus
“Let's talk about Sh*t!”

Ontdek wat je sh*t  verteld over jouw gezondheid
Leer je type ontlasting herkennen en welke stappen je kunt nemen om je lichaam te reinigen en ernstige gezondheidsproblemen te voorkomen.

  • 10 verbazingwekkende tips die vaak over het hoofd worden gezien voor gezonde darmen en gezondheid.
  • De ‘sh*t checklist’ onthult of jij gezonde ontlasting hebt.
  • Waarom teveel afvalstoffen in je lichaam zorgen voor brainfog, brandend maagzuur, ongewenst opgeblazen gevoel en wat je er direct aan kunt doen.
Download E-book!

Wist je dat?

Ruim 20% van de mensen in Nederland kampt met enige vorm van darmproblemen. En alhoewel niet alle darmproblemen hetzelfde zijn, speelt een disbalans van de darmflora in nagenoeg alle gevallen een cruciale rol. Een gezonde darmflora draagt onder meer bij aan een goed immuunsysteem, een goede spijsvertering, meer energie en een kleinere kans op darmziekten en andere welvaartsziekten.

Download E-book "Lets Talk About Sht"