Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Leestijd: 5 minuten

Weerstand verhogen met ons Daily Essential Pack

De temperaturen dalen, de zomer is echt voorbij en het herfstweer kondigt zich aan. Dat betekent dat we weer meer moeten letten op onze gezondheid. De verschillende seizoenen vragen om extra aandacht aan bepaalde vitaminen en mineralen. Zo heb je in de zomer meer behoefte aan een supplement dat je beschermt tegen UV-straling, zoals onze Premium Astaxanthine. Speciaal voor dagelijks gebruik, maar juist ook voor de herfstmaanden, hebben we een pakket samengesteld. Met deze vier supplementen ben je klaar voor de herfst en geef je jouw gezondheid een boost.

Direct naar:

Natuurlijke Vitamine C

Als antioxidant mag een vitamine C natuurlijk niet ontbreken. Antioxidanten helpen ons lichaam te beschermen tegen vrije radicalen en staan bekend om het extra steuntje dat ze geven aan onze weerstand. In citrusvruchten zit veel vitamine C, daarom wordt het vaak aangeraden om deze vruchten te eten wanneer je ziek bent.

Premium Vitamine D3

In de herfst en in de winter hebben we kortere dagen. Buiten de kortere dagen schijnt de zon ook minder fel. Zoals je misschien weet, maakt ons lichaam vitamine D niet zelf aan, maar krijgen we dit binnen via de zon. In de herfst- en wintermaanden is het belangrijk dat we extra letten onze vitamine D waarden. Vaak krijgen we namelijk niet genoeg binnen via de zon. Vitamine D is onder andere belangrijk voor energie, het behoud van sterke en soepele spieren en botten en, je raad het al, je weerstand! De Premium Vitamine D3 van Goldea Health is een lichaamseigen vorm (in tegenstelling tot D2) en wordt daardoor beter opgenomen.

Vegan Omega 3

In hedendaagse voeding zitten veel verzadigde vetten. Deze vetten wakkeren ontstekingen in het lichaam aan. Omega 3 vetten (meervoudig onverzadigde vetzuren) helpen deze ontstekingen te verlagen. Veel mensen kennen vissen als de grootste bron van omega 3. Hoewel dit klopt, produceren vissen zelf geen omega 3. Zij krijgen dit binnen door het eten van algen. De omega 3 van Goldea Health is gemaakt op basis van deze algen en voorzien van zowel EPA als DHA. Omega 3 is belangrijk voor de normale werking van het hart, voor de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en speelt een rol in het functioneren van de hersenen.

Magnesium-Complex

Het laatste supplement uit het Daily Essential Pack is magnesium – een essentieel mineraal dat ieder lichaam nodig heeft. Ons lichaam maakt magnesium niet zelf aan, wat betekent dat we volledig afhankelijk zijn van onze inname van magnesium door middel van voeding. Magnesium is betrokken bij heel veel processen in ons lichaam. Zo is het mineraal onder andere verantwoordelijk voor de normale werking van spieren, de vermindering van vermoeidheid en moeheid en speelt het een rol in het celdeling proces. Het Premium Magnesium supplement van Goldea Health is een complex van vier organische vormen; magnesiumbisglycinaat, -citraat, -malaat en -gluconaat. Doordat ze vormen organisch gebonden zijn, worden ze beter opgenomen door ons lichaam.

Samenvatting

Ieder seizoen vraagt om extra aandacht voor bepaalde vitamine- en mineraalwaarden om je weerstand te verhogen. In de herfst en winter is het belangrijk dat je goed let op vitamine C, vitamine D3, omega 3 en magnesium. Vitamine C is een krachtige antioxidant die je lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Vitamine D, dat we voornamelijk binnenkrijgen via de zon, is belangrijk energie, het behoud van sterke en soepele spieren en botten en je weerstand. Omega 3 is belangrijk voor de normale werking van het hart, voor de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en speelt een rol in het functioneren van de hersenen. Tot slot is magnesium verantwoordelijk voor de normale werking van spieren, de vermindering van vermoeidheid en moeheid en speelt het een rol in het celdeling proces. Deze vier supplementen zijn voordelig gebundeld in het Daily Essential Pack. Weerstand verhogen