Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Waarom algenolie?

 1. Algenolie is gezond In algenolie zitten Omega 3-vetzuren als een van de bouwstenen voor allerlei processen in je lichaam. Zo zijn de vetzuren superbelangrijk voor je hersenen, gezichtsvermogen, beschermen ze tegen hart- en vaatziekten en kunnen ze bijdragen aan het verminderen van ontstekingen.
 1. Algenolie is plantaardig Doordat algen in de categorie planten vallen, is het een plantaardige bron van Omega 3. Vis, waarin ook veel Omega 3 zit, is een dierlijke bron van Omega 3.
 1. Duurzaam en vrij van schadelijke stoffen Doordat vissen algen eten, zit er Omega 3 in vissen (en visolie). Helaas bevat vis tegenwoordig, door verontreiniging van het zeewater, ook schadelijke stoffen die je liever niet binnenkrijgt. Daarnaast is het kweken van algen een duurzaam alternatief voor de visserij.


Supplement met plantaardige Omega 3

Onze Omega 3 voorziet je lichaam van:

 • EPA
  Dit is een lange-keten-omega-3. Als je geen dierlijke producten eet, bestaat er een kans dat je van dit type Omega 3-vetzuren te weinig binnenkrijgt.
 • DHA
  Ook dit is een lange-keten-omega-3. Als je veganistisch eet, kan je lichaam ALA omzetten in EPA en DHA, maar dit is niet genoeg. Aanvullen is daarom belangrijk.


Waarom is Omega 3 goed voor veganisten?

Het menselijk lichaam heeft de belangrijke Omega 3-vetzuren (ALA, EPA en DHA) nodig om goed te kunnen functioneren. Doordat een plantaardig voedingspatroon uitsluitend voorziet in de behoefte van ALA*, kun je als vegan je gezondheid ondersteunen door de twee andere vormen van Omega 3 (EPA en DHA) te slikken in de vorm van supplementen.

*Je lichaam zet deze vorm van Omega 3 wel om in EPA en ALA, maar dit is niet genoeg voor een goede gezondheid.


100% plantaardige supplementen

De Omega 3 supplementen van Goldea Health zijn geschikt voor vegans. Ondersteun je lichaam met natuurlijke EPA en DHA verpakt in een plantaardige capsule!

DHA en EPA: belangrijke bouwstenen!

 • DHA is goed voor je hersenen
  Net zoals vitamine C belangrijk is voor de een goede werking van je immuunsysteem, is het Omega 3-vetzuur DHA cruciaal voor je hersengezondheid.
 • EPA voor vermindering van ontstekingen
  Het Omega 3-vetzuur EPA kan je lichaam ondersteunen bij het verminderen van ontstekingswaarden.

 


Heb je vragen over onze supplementen?

Heb je vragen over onze natuurlijke voedingssupplementen of wil je advies over welk voedingssupplement het beste aansluit op jouw behoefte? Neem gerust contact met ons op! We voorzien je graag van advies.