Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Welke voedingssupplementen voor gezonde ogen?

Gezonde ogen

Ogen zijn een van de belangrijkste organen die wij als mensen hebben. Maar ze worden vaak ook genegeerd als we het hebben over het gezond onderhouden ervan. De ogen zijn complexe organen die veel verschillende vitamines en voedingstoffen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Deze voedingsstoffen en vitamines helpen niet alleen bij het behoud van een goed zicht, maar voorkomen ook leeftijdsgebonden verslechtering van het orgaan. Uit onderzoek blijkt dat regelmatige inname van voedingssupplementen het risico vermindert op het verlies van gezichtsvermogen.

Voedingssupplementen voor gezonde ogen

Welk voedingssupplement speciaal voor gezonde ogen?

De Bright Eyes Complex van Goldea Health is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van gezonde ogen. Door de samenstelling van onder andere Vitamine A en Zink, kan het dagelijks suppleren van het voedingssupplement oogdegeneratie verminderen.

Vitamine A

Vitamine A is een groep antioxidantverbindingen die een belangrijke rol spelen in het gezichtsvermogen, de botgroei en de gezondheid van het immuunsysteem. Vitamine A helpt ook het oppervlak van het oog, slijmvliezen en de huid om effectieve barrières voor bacteriën en virussen te zijn. Waardoor het risico op ooginfecties, ademhalingsproblemen en andere infectieziekten worden verminderd.

Zink

Zink is essentieel voor de gezondheid van de ogen. Dit mineraal is ook belangrijk voor je immuunsysteem, hersenen en andere lichaamsdelen. Zink stelt vitamine A in staat om pigment te creëren dat melanine wordt genoemd, dat het oog beschermt. Zink is sterk geconcentreerd in het oog, meestal in het netvlies. Van zink is aangetoond dat het beschermt tegen nachtblindheid en maculadegeneratie.

Omega 3

Omega 3 staat bekend om hun cardiovasculaire, immuun- en hersenvoordelen en is essentieel voor het algehele welzijn van de mens. Daarnaast speelt het een belangrijke rol als het gaat om de ooggezondheid. Het is aangetoond dat omega 3 het risico op bepaalde oogziekten verminderen, waaronder droge ogen en maculadegeneratie.

Astaxanthine

Astaxanthine bezit superieure antioxiderende eigenschappen als het gaat om het beschermen van ogen tegen schade en het voorkomen van oogaandoeningen. Uit onderzoek blijkt dat inname van astaxanthine doorbloeding van de haarvaten in het netvlies en rond de oogzenuw stimuleert. Dit laat zien dat astaxanthine waardevol is voor de voorkoming van maculadegeneratie en glaucoom.

Vitamine C

Vitamine C is een krachtige antioxidant die je ogen kan beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Daarnaast is vitamine C nodig om collageen te maken, een eiwit dat structuur aan de ogen geeft, met name in het hoornvlies. Verschillende studies tonen aan dat vitamine C het risico op het ontwikkelen van degeneratieve oogziektes kunnen verminderen.

Vitamine D

Vitamine D is een belangrijke vitamine die nodig is voor veel vitale functies. Vitamine D beschermt onder andere tegen ontstekingen en zorgt voor een gezond netvlies. Hierdoor kunnen oogaandoeningen zoals leeftijdsgebonden maculadegeneratie worden voorkomen.

Gratis supplementen advies

Wil jij graag weten welke voedingssupplementen jij het beste kunt slikken voor gezonde ogen? Dat kan! Goldea Health biedt persoonlijk advies aan, afgestemd op jouw leefstijl en behoefte. Zodat je precies weet welke supplementen jij het beste kan slikken voor een optimale gezondheid.

Voedingssupplementen kopen in onze webshop

Je plaatst een bestelling eenvoudig online in onze webshop:
  1. Plaats het product van je keuze in je winkelmandje door op de groene button te kikken.
  2. Wil je verder shoppen? Klik dan op “verder winkelen. Wil je afrekenen? Via de knop “bestellen” ga je naar het bestelproces.
  3. Controleer je besteloverzicht en vul je contact- en adresgegevens in. Heb je een kortingscode? Vergeet hem dan niet in te vullen!
  4. Geef aan hoe je wilt betalen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  5. Hoppa! Via de “bestelling plaatsen”-knop komt je bestelling bij ons binnen. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Veelgestelde vragen over 'gezonde ogen supplementen'

Oogdegenartie is voor alle leeftijden. Wanneer er sprake is van netvliesveroudering en netvliesslijtage spreekt men van 'oogdegenaratie'. ,Dat hangt af van hoe jij in het leven staat en welke tekorten jij zou kunnen aanvullen. Wil jij weten welke supplementen jij nodig hebt? Vraag hier een gratis en persoonlijk advies aan.Ja, alle supplementen zijn volledig plantaardig. Het is volledig natuurlijk en is verkrijgbaar als een plantaardige capsule of softgel.