Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Veganistische supplementen met een doel

Een gezondere wereld

Goldea Health staat voor puur en echtheid. Nu zal je vast denken: ‘dat lees ik bijna op alle websites van andere supplementen bedrijven.’ Toch zijn er essentiële verschillen tussen Goldea Health en andere supplementen merken. En dat is ook juist de reden waarom Goldea Health bestaat. We geloven dat we de wereld gezonder kunnen maken. Zowel voor mens, dier en natuur.

Waarom veganistische supplementen slikken?

Wij vinden de aarde en ons lichaam een groot kostbaar goed wat we gekregen hebben. Daarom willen we hier ook zorgvuldig mee omgaan. We staan voor een gezondere en betere wereld. We gebruiken daarom geen dierlijke producten als grondstof voor supplementen en verpakkingen.

Het beste uit de natuur

Goldea Health gaat ervan uit dat het beste in de natuur te vinden is. In samenwerking met wetenschappers en therapeuten hebben wij de juiste formules kunnen ontwikkelen, voor alle voedingssupplementen die wij aanbieden. Goldea Health biedt daarom supplementen aan die 100% puur zijn gemaakt, zonder onnodige toevoegingen.

Welke doseringen zijn juist in voedingssupplementen?

De doseringen van de voedingssupplementen van Goldea Health zijn met zorg afgemeten. Sommige supplementen bedrijven kiezen ervoor om lagere doseringen te gebruiken (dit in verband met kosten). Wij gaan voor kwaliteit en hebben ervoor gekozen de doseringen optimaal te houden. Hierdoor kunnen de supplementen goed hun werk doen en zorgen voor het gewenste effect.

Waarom zijn supplementen in potjes niet goed?

In de meeste (web)winkels zie je dat supplementen geleverd worden in potjes. Goldea Health heeft ervoor gekozen om dit niet te doen. Ten eerste kunnen in de potjes gemakkelijker bacteriën bijkomen. Bij strips is de kans dat er bacteriën bijkomen nihil.

Praktische supplementen

Daarnaast kunnen de supplementen sneller uitdrogen in een potje en kan er gemakkelijker vocht bijkomen. En als laatst strips zijn veel praktischer! De supplementen van Goldea Health kunnen gemakkelijk in de brievenbus bezorgd worden. En dus makkelijker meenemen als je bijvoorbeeld op reis gaat.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Etiketten van voedingssupplementen moet 100% transparant zijn. Echter blijkt dat veel mensen geen idee hebben wat er nou precies op staat. Bestudeer daarom goed de ingrediënten op het etiket. Als er ingrediënten op de lijst staan die je niet herkend als voeding, laat ze dan vooral staan.

Wil jij gratis supplementen advies?

Goldea Health biedt gratis persoonlijk advies aan, afgestemd op jouw leefstijl en behoefte. Zodat je precies weet welke supplementen jij het beste kan slikken voor een optimale gezondheid.

100% PLANTAARDIGE SUPPLEMENTEN kopen in onze webshop

Met de volgende vijf stappen, plaats je eenvoudig online een bestelling in onze webshop:
  1. Voeg het product toe aan je winkelmandje door op de groene button te kikken.
  2. Klik op “verder winkelen” om verder te shoppen. Wil je betalen? Via de knop “bestellen” ga je naar het bestelproces.
  3. Controleer je besteloverzicht en vul je gegeven in. Heb je een kortingscode? Vul hem dan ook in!
  4. Selecteer hoe je wilt betalen ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  5. Almost there! Via de “bestelling plaatsen”-knop plaats je definitief je bestelling. We zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij je op de mat valt!

Veelgestelde vragen

Voedingssupplementen vervangen nooit een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Voedingssupplementen zijn enkel alleen als toevoeging. Kies er altijd voor om zoveel mogelijk voedingsstoffen uit natuurlijke voeding te halen.We kunnen geen tijdsperiode aangeven. Het hangt samen met hoe gezond je bent, hoeveel tekorten je hebt en hoeveel en hoe regelmatig je de supplementen slikt. Wel kunnen we zeggen dat je over het algemeen pas na een aantal maanden een zichtbaar effect kan hebben.De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten in het voedingssupplement speelt een grote rol. Het vermijden van overbodige vulmiddelen en schadelijke toevoegingen zijn van belang voor een goed voedingssupplement.