Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Donderdag lanceerden voormalig topsporter Dennis van der Geest en Goldea-oprichter Lucinda Camera ‘Goldea Sports’. Dat is een voedingssupplementenlijn die volledig is ontworpen voor gebruik door sporters en bestaat aanvankelijk dan ook uit een volledig plantaardige eiwitshake en pre-workoutshake. De lancering vond plaats in het Haarlemse ‘Kenamju’, het vernieuwde sportcentrum van Van der Geest.

“Net als onze reguliere voedingssupplementen bestaan de nieuwe sportsupplementen volledig uit natuurlijke ingrediënten”, licht Lucinda Camera toe. “De plantaardige producten bevatten dan ook geen kunstmatige toevoegingen, sparen het milieu en zijn uitermate geschikt voor vegan sporters.” De nieuwe supplementen zijn al beschikbaar in de smaken ‘appel’ en ‘chocolade-banaan’, maar Camera verwacht het aantal smaken op korte termijn uit te kunnen breiden. “Ook willen we nieuwe producten aan ‘Goldea Sports’ toevoegen, zoals creatine, dat je spieren van energie voorziet”, blikt Camera vooruit.

Topjudoka

Dennis van der Geest zelf was op de top van zijn kunnen een judoka van wereldklasse. Hij nam driemaal deel aan de Olympische Spelen, won in 2004 een bronzen Olympische medaille bij de Spelen in Athene, werd wereldkampioen in 2005 en veroverde de Europese titel in 2000 en 2002. “Ik weet hoe belangrijk sport, en goede sportvoeding, voor mensen is”, stelt Van der Geest dan ook. “Daarom ben ik ook zo blij dat we weer open kunnen en meteen deze prachtige producten kunnen lanceren.”

Daarmee refereert Van der Geest aan de brand die zijn sportcentrum afgelopen november zwaar beschadigde. ‘Kenamju’ – dat onder meer een fitnesscentrum, zwembad en dojo omvat en in het centrum van Haarlem is gevestigd – heropende na een grondige renovatie recent zijn deuren.

‘Goldea Sports’ is dan ook vanaf nu te koop in de verschillende sportscholen van Van der Geest. Daarnaast biedt Goldea Health de nieuwe sportlijn aan op de website.