Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Een goede gewoonte aanleren, hoe doe je dat?

Goldea Health geeft tips

Voedingssupplementen slikken. Je bent inmiddels helemaal overtuigd geraakt dat dit een goede aanvulling is bij je dagelijkse voeding. Je bestelling is binnengekomen en besluit ze de volgende dag te gaan slikken. Maar dan na een paar dagen kom je erachter dat je je supplementen helemaal vergeten bent te nemen… Hoe doe je dat een nieuwe goede gewoonte aanleren? Goldea Health geeft zes tips!

Ons daily essential pack

Een dagelijkse routine aanleren

Veel mensen vergeten hun voedingssupplementen omdat het (nog) geen onderdeel is geworden van hun dagelijkse routine. We geven daarom tips hoe je een dagelijkse routine aan kunt leren. Je weet waarom je supplementen dagelijks wil gaan slikken. Nu is de vraag op welke manier je dat elke dag kunt gaan doen.

1. Heb jij al een duidelijk doel?

Schrijf op waarom je elke dag supplementen wil slikken. Bijvoorbeeld: Door elke dag supplementen te slikken kan dit mijn gezondheid drastisch veranderen. Of door elke dag supplementen te slikken kan ik me fitter en energieker gaan voelen. Zolang je jouw doel voor ogen houdt, zal je zien dat je je dagelijkse supplementen niet langer zal vergeten. Samen met jouw therapeut of adviseur kun je natuurlijk jouw doel samenstellen. Wil jij graag gratis supplementenadvies neem contact op via: Goldea Health

2. Neem jij de supplementen al mee in je dagelijkse routine?

Wanneer je het slikken van supplementen onderdeel wil gaan maken van je ochtend of avondroutine is het handig dat je de supplementen op een plek legt die in het zicht liggen. Bijvoorbeeld in de ochtend vlakbij waar je je ontbijt maakt of voor in de avond vlakbij waar jouw tandenborstel ligt. Kijk wat een handige plek is voor jou, zodat je de supplementen in jouw routines mee kunt nemen.

3. Just start!

Uiteindelijk wanneer je een nieuwe goede gewoonte in je leven wil gaan aanbrengen. Is het een kwestie van: ‘ga maar gewoon doen’. Wanneer je iets echt wil is het een kwestie van beginnen. Wanneer je eenmaal bent begonnen zal je zien dat de dagelijkse ‘nieuwe’ gewoonte niet meer weg te denken is in jouw dagelijkse routine(s).

4. Agendapunt aanmaken met dagelijks herhaling

Wat zou kunnen helpen wanneer je begint met je nieuwe dagelijkse gewoonte is het in je agenda/ telefoon zetten. Zo word je herinnerd aan het feit dat je je supplementen (nog) moet innemen. Wanneer je het in je telefoon zet kun je gemakkelijk een ‘dagelijkse herhaling’ instellen.

5. Een goede voorbereiding is het halve werk

Ga jij een weekendje weg? Zorg dat je van tevoren eraan denkt dat je de voedingssupplementen meeneemt en ook daadwerkelijk slikt. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk.

6. Ga jij al voor het beste?

Uiteindelijk zijn alle tips handig om andere nieuwe goede gewoontes aan te leren. Nieuwe goede gewoontes helpen je verder in het leven. Zeker wat betreft een gezonde levensstijl. Hierdoor kan het leven namelijk drastisch verbeteren. Kies daarom in alles voor het beste. Een nieuwe gewoonte zal in het begin ‘moeilijk’ aanvoelen maar daarna zal je de vruchten ervan van gaan plukken.

Puur & zuiver

Goldea Health staat voor puur en zuiver. Wij bieden voedingssupplementen aan van de beste kwaliteit. Bekijk ons hele assortiment in de webshop.

Supplementen kopen in onze webshop

Je plaatst een bestelling eenvoudig online in onze webshop:
  1. Plaats het product van je keuze in je winkelmandje door op de groene button te kikken.
  2. Wil je verder shoppen? Klik dan op “verder winkelen. Wil je afrekenen? Via de knop “bestellen” ga je naar het bestelproces.
  3. Controleer je besteloverzicht en vul je contact- en adresgegevens in. Heb je een kortingscode? Vergeet hem dan niet in te vullen!
  4. Geef aan hoe je wilt betalen en ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  5. Hoppa! Via de “bestelling plaatsen”-knop komt je bestelling bij ons binnen. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Veelgestelde vragen over onze supplementen

Dat hangt af van hoe jij in het leven staat en welke tekorten jij zou kunnen aanvullen. Wil jij weten welke supplementen jij nodig hebt? Vraag hier een gratis en persoonlijk advies aan.Ja, alle supplementen zijn volledig plantaardig. Het is volledig natuurlijk en is verkrijgbaar als een plantaardige capsule of softgel.De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten in het voedingssupplement speelt een grote rol. Het vermijden van overbodige vulmiddelen en schadelijke toevoegingen zijn van belang voor een goed voedingssupplement.